Á LA CARTE
- Confiteret vagtellår m. BBQ & puffet svær, 55 KR
- Pandekage m. Pisket cremefraiche, purløg & silderogn, 55 KR
- Forårsrulle m. Kimche, karse & sesam, 50 KR
- Gravad laks m. Bladselleri, druer, valnødder & ”rævesauce”, 110 KR
- Stegt vesterhavs fisk m. Tomat og muslingsauce med safran, 110 KR
- Braiseret svinebryst m. Bagte æbler, julesalat, asiatisksauce, 125 KR
- Variation af jordskokker m. Hasselnødder, brunet smør & salvie, 85 KR
- Vinterkål m. Ristet pancetta, croutons & salsa verde, 90 KR
- Stegt foie gras m crouton, rabarbercreme, hybenkompot og æble, 130 KR
- Grillet andebryst m. Saltbagt selleri, røget creme, pebersauce, 130 KR
- Stoddersandwich m. Crouton, confiteret andelår, spejlæg og urter, 110 KR
- Udvalg af ost m sylt og knas, 90 KR
- Kirsebærsorbet, m. ”ris a la mande” og kandiseret mandler, 75 KR
- Norske klejner m. Citronglasur, 75 KR