Á LA CARTE

  • Stenbiderrogn m. latkas og creme fraiche, DKK 50
  • Friteret østers m. sauce tatar, DKK 55
  • Rørt tatar m. cognac, estragon og malt, DKK 50
  • Grillet blæksprutte m. hønseæg, sukkerærter og røget sauce, DKK 110
  • Pocheret vesterhavsfisk m. syltet løg, kål og ramsløgssauce, DKK 120
  • Skindfarseret perlehøne m. morkler, radiser og cremet sauce supreme, DKK 130
  • Rigatoni m. andekråser, salvievelouté og trøffel, DKK 100
  • Grønne asaprges m. bønner, bacon og nye løg, DKK 90
  • Kalvemedaljon m. grillet hvide asparges, sort oliven og marcopolo sauce, DKK 130
  • Luftig Bao m. kalvekæber, agurk, forårsløg og ingefær, DKK 130
  • Udvalg af ost m. knækbrød, kompot og knas, DKK 90
  • Rabarbersorbet m. rabarbermousse, verbena og havre, DKK 75
  • Macaroons m. cremet rabarber, DKK  55

VI SÆTTER MENUEN

null

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 450,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 395,-
null

OPGRADERET VINMENU

6  glas vinmenu fra Top producenter

Vores sommelier sætter menuen
Pr. person 795 KR.
Vælges af hele bordet