Á LA CARTE

  • Ravioli af glaskål m. muslinger, rygeost og dild, DKK 50
  • ”Kartoffelmad” m. urtecreme, bacon og ristet løg, DKK 50
  • Sprød and m. trøffel og trøffelcreme, DKK 60
  • Tatar på jomfruhummer m. tomater, agurk og yoghurt, DKK 110
  • Vesterhavsfisk m. nye gulerødder, syltet asparges og sauce nage, DKK 120
  • Skindstegt kylling m. ærter a la francaise, artiskok og aromatic, DKK 130
  • Grillet piment m. pimentcreme, panchetta, forårsløg og croutons, DKK 95
  • Zucchini farseret m. morkler og revet vesterhavsost, DKK 100
  • Stegt foie gras m. crouton, æble, kompot og ramsløg, DKK 130
  • Kalveculotte m. majs, broccoliskud, purløg og fyldt pebersauce, DKK 130
  • Grillspyd m. kalvebrisler, shitakisvampe, nye løg og hvidløg, DKK 110
  • Udvalg af ost m. knækbrød, kompot og knas, DKK 90
  • Nye danske jordbær m. balsamico, hvidchokolade og knas, DKK 75
  • Sarah Bernard m. orangechokolade og lakrids, DKK 55

VI SÆTTER MENUEN

null

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 450,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 395,-
null

OPGRADERET VINMENU

6  glas vinmenu fra Top producenter

Vores sommelier sætter menuen
Pr. person 795 KR.
Vælges af hele bordet