Á LA CARTE

  • Falafel m. krydderurter og agurk, DKK 50
  • Flamberet laks m. ponzu, forårsløg og sesam, DKK 55
  • Orientalsk pølse m. kimchi og koriander, DKK 60
  • Endive m. peberrodscreme, sardiner og vesterhavsost, DKK 100
  • Vesterhavsfisk m. grillet bøftomat, blegselleri og sauce choron,  DKK 130
  • Let dampet poussin m. velouté, kål, hønseskind og salsa verde, DKK 130
  • Jordskokker m. creme, syltet jordskokker, chips og brunet smør, DKK 95
  • Grillet løg m. hønsehjerter, løgsubise, croutoner og skum på comté, DKK 95
  • Stegt foie gras m. crouton, æble, kompot og ramsløg, DKK 130
  • Grillet okse m. pebercreme, bak choi og romesco sauce, DKK 130
  • Rosenkål m. pancetta, sort trompetsvampe og svampe blanquet, DKK 110
  • Udvalg af ost m. knækbrød, kompot og knas, DKK 90
  • Blodappelsinsorbet m. chokoladetærte, orange mousse og knas, DKK 85
  • Cannelés m. appelsinsirup, DKK 65

VI SÆTTER MENUEN

null

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 450,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 395,-
null

OPGRADERET VINMENU

6  glas vinmenu fra Top producenter

Vores sommelier sætter menuen
Pr. person 795 KR.
Vælges af hele bordet