Á LA CARTE

  • Blæksprutteringe m. græsk masala dip, KR 65
  • Lammekebab m. tyrkisk BBQ, koriander og urter, KR 65
  • Forårsrulle m. confiteret gris, sennep og estragon, KR 60
  • Grillet hvide asparges m. stenbiderrogn og mousseline sauce, KR 110
  • Stegt kulmule m. ramsløgs blanquet, grillet agurk og broccoli, KR 115
  • Confiteret lår af høne m. grillet salat, forårsløg og asiatisk sauce, KR 110
  • Lammehjerte m. kirsebær gastrique, pærer og revet foie gras, KR 110
  • Røget onglet m. løg, grønne asparges og marco polo sauce, KR 130
  • Rigatoni pasta m. oksehaler, basilikum og parmesan, KR 110
  • Stegt foie gras på crouton m. kompot, pærer og purløg, KR 130
  • Udvalg af ost m. sylt og knas, KR 110
  • Mælke iscreme m. syltet rabarber og karamelliseret havre, 90
  • Rabarber mousse m. makroner og geleteret rabarbercreme, KR 75

VI SÆTTER MENUEN

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 425,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-