Á LA CARTE

  • Sprødstegte andevinger m. appelsin og orientalsk marinade, 65 kr.
  • Minipizza m. artiskok, ansjos, basilikum og mozzarella, 65 kr.
  • Forårsrulle m. confiteret fjerkræ, sennep og estragon, 60 kr.
  • ”Sol over Gudhjem” ørred m. rugbrød, radise og æggeblomme, 110 kr.
  • Meunier stegt vesterhavsfisk m. nye kartofler og løvstikkesauce, 115 kr.
  • Glaseret gris m. løg bouillon og nye løg, 110 kr.
  • Ærter a la Francaise m. nye ærter, hjertesalat og bacon, 80 kr.
  • Grillet okse flap m. bøgehatte, majs og ragout sauce, 130 kr.
  • Ravioli m. spinat, svampe, brunet smør og salvie, 90 kr.
  • Stegt foie gras på crouton m. kompot, pærer og purløg, 130 kr.
  • Udvalg af ost m. sylt og knas, 110 kr.
  • Hyldeblomst sorbet m. havtorn mousse, short bread og mynte, 90 kr.
  • Jordbærtærte m. hvid chokolade og pistacie, 75 kr.

VI SÆTTER MENUEN

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 425,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-