Á LA CARTE

  • Dumpling m. nudler & confiteret fjerkræ, KR 55
  • Taco m. blæksprutte & råkost, KR 50
  • Andehjerter yakitori m. pebercreme & sesam, KR 50
  • Æggeblomme m. hønseskin, blåmuslinger & muslingesauce, KR 110
  • Vesterhavsfisk på crouton m. fennikel, æble & røget sauce, KR 115
  • Grillet and m. rødbeder, kirsebær & gastrik, KR 120
  • Porrer m. røget marvskum, puffet kartoffel & chili, KR 90
  • Svampetoast m. sprød crouton, cremet svampe & trøffel, KR 95
  • Stegt foie gras m. crouton, citronconfit, hybenkompot & æble, KR 130
  • Durocgris m. majs, spinat, shitaki, persille & supreme sauce, KR 125
  • Grillet spidskål m. kaspers, hasselnødder & brunet smør, KR 95
  • Udvalg af ost m. sylt og knas, KR 95
  • Brombærsorbet m. karamelliseret butterdej, solbær & vanilje, KR 75
  • Lyschokolade Mousse m. blodappelsin & ingefærsirup, KR 65

VI SÆTTER MENUEN

null

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 425,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-