Á LA CARTE

  • Friteret blåmusling m. aioli, DKK 50
  • Asiatisk tatar m. sesam, teriyaki og kimche, DKK 55
  •  Selleri ravioli m. selleri creme og svampe. DKK 60
  • Gravad laks m. vindruer, valnødder, blegselleri og ”ræve” sifon, DKK 120
  • Vesterhavsfisk m. blomkålscreme, blomkålscrudite og beurre rouge,  DKK 130
  • Grisebryst m. spidskålsskud, æbler, kvædepure og æblesauce, DKK 130
  • Grillet spidskål m. lardo, ribs, hasselnødder, persille og croutons, DKK 95
  • Vinterporrer m. kartoffelskum, bacon, chips og tørret porrer, DKK 100
  • Stegt foie gras m. crouton, æble, kompot og ramsløg, DKK 130
  • Skindstegt andebryst m. kirsebær, rødbeder, chili og andesauce, DKK 130
  • ”Stoddersandwich” m. andeterrine, pocheret æg, blanquette sc., DKK 110
  • Udvalg af ost m. knækbrød, kompot og knas, DKK 90
  • ”Københavnerstang” m. ananas sorbet og hvid chokolademousse, DKK 85
  • Beignet m. creme anglaise, DKK 55

VI SÆTTER MENUEN

null

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 450,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 395,-
null

OPGRADERET VINMENU

6  glas vinmenu fra Top producenter

Vores sommelier sætter menuen
Pr. person 795 KR.
Vælges af hele bordet