Á LA CARTE

  • Grillspyd m. rosé rejer, melon og chili, DKK 50,-
  • Wonton m. gris, røget oksemarv og estragon. DKK 55,-
  • Profiteroels m. modnet skinke, svamperemulade og trøffel, DKK 60,-
  • Rokkevinge marineres i miso m. stikkelsbær, zucchini og vadouvan, DKK 120,-
  • Vesterhavsfisk m. spæk, broccolini og jomfruhummersauce, DKK 130,-
  • Sprødt lår af fjerkræ m. majs, bønner, persille og sauce suprême, DKK 130,-
  • Surdejsbrød m. artiskokker, ansjoser, hønseskind og gammelknas, DKK 95,-
  • Bolero gulerødder m. andehjerter, kirsebær og portvinsgastrik. DKK 100,-
  • Stegt foie gras m. crouton, æble, kompot og ramsløg, DKK 130,-
  • Grillet gris m. shiitaki, æble, gele på ramsløg, fyldt pebersauce, DKK 130,-
  • Svampetoast m. crouton, svampestuvning og cremet velouté, DKK 110,-
  • Udvalg af ost m. knækbrød, kompot og knas, DKK 90,-
  • Råsyltet sensommerbær m. kiks, vaniljeis og creme anglaise, DKK 75,-
  • ”Æblekage” a la Applaus, DKK 55,-

VI SÆTTER MENUEN

null

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 450,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 395,-
null

OPGRADERET VINMENU

6  glas vinmenu fra Top producenter

Vores sommelier sætter menuen
Pr. person 795 KR.
Vælges af hele bordet