Á LA CARTE

  • Æbleskive m. pisket creme fraiche og løjrom, KR 65
  • Flamberet laks m. trøffelcreme og sesam, KR 55
  • Chips m. Karl Johan som støv og creme , KR  50
  • Cremet hummersuppe m. grillet rejer, dildolie og enokisvampe, KR 100
  • Pocheret torsk m. lakserogn, purløg, skalotteløg og smørblanquet, KR 120
  • Perlehøne m. røget jordskokker, syltet æbler og squash, KR 125
  • Grydestegt blomkål m. blomkålscreme, ansjoser, kapers og persille, KR 90
  • Grillet rosenkål m. spansk chorizopølse og vesterhavsost, KR  90
  • Stegt foie gras m crouton, rabarbercreme, hybenkompot og æble, KR 130
  • Braiseret svinekæber m. rødbeder, syltet bær og tyttebærsauce, KR 125
  • Hasselbagt kartoffel m. flødestuvet spinat, flæskesvær og peberrod, KR  95
  • Udvalg af ost m sylt og knas, KR 90
  • Mørk chokolade ganash m. passionssorbet og hvidchokolade, KR 75
  • Donuts m. florsukker og hindbærcreme, KR 75

VI SÆTTER MENUEN

null

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 425,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-