Á LA CARTE

  • Confiteret vagtellår m. BBQ & puffet svær, 55 KR
  • Pandekage m. Pisket cremefraiche, purløg & silderogn, 55 KR
  • Forårsrulle m. Kimche, karse & sesam, 50 KR
  • Gravad laks m. Bladselleri, druer, valnødder & ”rævesauce”, 110 KR
  • Stegt vesterhavs fisk m. Tomat og muslingsauce med safran, 110 KR
  • Braiseret svinebryst m. Bagte æbler, julesalat, asiatisksauce, 125 KR
  • Variation af jordskokker m. Hasselnødder, brunet smør & salvie, 85 KR
  • Vinterkål m. Ristet pancetta, croutons & salsa verde, 90 KR
  • Stegt foie gras m crouton, rabarbercreme, hybenkompot og æble, 130 KR
  • Grillet andebryst m. Saltbagt selleri, røget creme, pebersauce, 130 KR
  • Stoddersandwich m. Crouton, confiteret andelår, spejlæg og urter, 110 KR
  • Udvalg af ost m sylt og knas, 90 KR
  • Kirsebærsorbet, m. ”ris a la mande” og kandiseret mandler, 75 KR
  • Norske klejner m. Citronglasur, 75 KR

VI SÆTTER MENUEN

null

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 425,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-