Á LA CARTE

  • Crustade af sprød kataffi m. andehjerter og sesam, kr 65
  • Yakitori stick m. grillet kammusling og mangochutney, kr 65
  • Forårsrulle m. confiteret fjærkræ, chili og estragon , kr 60
  • Grillet blæksprutte m. springløg og muslingesauce, kr 110
  • Bagt/glaseret vesterhavsfisk m. jordskokker som creme og chips, kr 115
  • Ung and m. kål, kirsebær og kirsebærsauce, kr 110
  • Sommer porrer m. røget marv, hasselnødder og kapers, kr 80
  • Stegt foie gras på crouton m. kompot, æble og urteolie, kr 130
  • Grillet duroc gris m. shitaki, selleri og aromatisk sauce, kr 90
  • Pommes Rösti m. røget creme, braiseret kalvekæber og spejlæg, kr 130
  • Udvalg af ost m. sylt og knas, kr 110
  • Skovbær mille feuille m. karamelliseret butterdej, kr 90
  • Mokkatoppe m. chokolade og mokkacreme, kr 75

VI SÆTTER MENUEN

null

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 425,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-