Á LA CARTE

  • Dybtstegt kammusling m. creme på varmekrydderier KR 70
  • Ravioli på glaskål m. creme på røget oksemarv KR 55
  • Grillet vagtellår m. citrontimian KR 60
  • Gravad laks m. fennikel, julesalat og ”rævesauce” KR 110
  • Bisque på muslinger og artiskok m blåmuslinger og artikok  KR 110
  • Honning glaseret gris m. saltbagt selleri og kvæder    KR 125
  • Æbleflæsk m. bacon, æbler, løg og rosmarin KR 85
  • Bagte rødbeder glaseret i egen saft m. løvstikke, solbær og chili KR 85
  • Stegt foie gras m crouton, rabarbercreme, hybenkompot og æble KR 130
  • Andebryst m. grillet kål, kålcreme og andesauce med appelsin KR 130
  • ”Stodder” sandwich m terrine på confiteret andelår og spejlæg Kr 110
  • Udvalg af ost m sylt og knas KR 90
  • Kirsebærsorbet m. vaniljemousse, mandler og karameltwill KR 75
  • Norske klejner m. citronglassur og florsukker KR 75

VI SÆTTER MENUEN

null

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 425,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-