Á LA CARTE

  • Pizza m. artiskokker, anjoser, mozzarella og basilikum, KR 55
  • Hasselback kartoffel m. pisket creme fraiche, rødløg og silderogn, KR 50
  • Shish kebab m. BBQ og aromatiske urter, KR 50
  • Flamberet laks m. råkost på radiser, agurk og purløgscreme, KR 110
  • Vesterhavsfisk m. beurre blanc sauce og nye gulerødder , KR 115
  • Perlehøne farseret m. nye sommerløg, ”müsli” og cremet sauce, KR 120
  • Grillet babymajs m. pluk af andevinger, BBQ og vesterhavsost, KR 100
  • Toast m. ragout på fjerkræsindmad, persille og hvidløg, KR 95
  • Stegt foie gras m crouton, citronconfit, hybenkompot og æble, KR 130
  • Grillet kalv m. babaganush, glaseret beder og trøffel, KR125
  • Ærter a la francaise m. grillet salat, nye ærter, bacon og perleløg, KR 95
  • Udvalg af ost m sylt og knas, KR 95
  • Danske jordbær m. estragon, twill og hyldeblomst is, KR 75
  • ”Koldskål” m. vaniljemousse, shortbread og kærnemælk skum, KR 65

VI SÆTTER MENUEN

null

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 425,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-