Á LA CARTE

  • Jomfruhummer m. crouton, svampesirup og citron, kr 65
  • Rahmen suppe m. gris, vagtelæg og asiatiske urter, kr 65
  • Forårsrulle m. confiteret gris, sennep og estragon, kr 60
  • Ceviche af helleflynder m. kinaradis, agurk og lime, kr 110
  • Røget torsk m. rå jordskokke og jordskokkeskum, kr 115
  • Kalvespidsbryst m. rosenkål, grillet grønkål og peberrodssauce, kr 125
  • Smørbagte gulerødder m. persille, hvidløg og skalotteløg, kr 85
  • Havtaske m. jomfruhummer, sæsongrønt og beurre blanc, kr 235
  • Grillet onglet m. saltbagt selleri, røget oksemarv og sellericreme, kr 130
  • Røget kartoffelmos m. tyttebær, syltet bøgehatte og chips, kr 90
  • Stegt foie gras på crouton m. hyben, pærer og purløg, kr 130
  • Udvalg af ost m. sylt og knas, kr 95
  • ”Kartoffelkage” m. marcipan og chantilly creme, kr 75
  • Braiseret ananas m. vanilje og cremefraiche-is, kr 90

VI SÆTTER MENUEN

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 425,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-