Á LA CARTE

  • Yakitori stick m. alt godt fra fjerkræet og ”müsli”, 65 Kr
  • Vaffel m. stenbiderrogn og creme fraiche. 65 Kr
  • Forårsrulle m. confiteret gris, sennep og estragon, 60 Kr
  • Saltet laks m. estragonsauce, lakserogn og syre, 110 Kr
  • Skærising m. havgus, bok choy og hønseblanquette, 115 Kr
  • Porchetta af gris m. salvie, æble og syltet løgskaller, 125 Kr
  • ”Kartoffelmad” m. bacon, snittet purløg og aioli, 85 Kr
  • Havtaske m. jomfruhummer, sæsongrønt og beurre blanc, 235 Kr
  • Perlehønebryst m. skorzonerod, jordskokkechips og jus gras, 130 Kr
  • Grillet brød m. brunet smør, artiskokcreme og hønseskind, 80 Kr
  • Stegt foie gras på crouton m. hyben, pærer og purløg, 130 Kr
  • Udvalg af ost m. sylt og knas, 95 Kr
  • Sarah Bernhardt kage m. espresso og chokolade, 75 Kr
  • Kokos panacotta m. syltet solbær og karamelliseret jordskok, 90 Kr

VI SÆTTER MENUEN

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 425,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-