Á LA CARTE

  • Sprødt kyllingeskind m. artiskokcreme og tomat, kr. 60
  • Confiteret poussinlår m. røget urtemayo, kr. 65
  • Forårsrulle m. and, sennep og honning, kr. 60
  • Pocheret torsk m. sommergrøntsager, olivenolie og blanquette sauce, kr. 110
  • Confiteret kartoffel m. æggeblomme, syrnet fløde og urteolie, kr. 95
  • Stegt poussinbryst m. ærter francaise og jus-gras sauce, kr. 120
  • Confiteret duroc ribs m. asian BBQ, purløg og citronskal, kr. 100
  • Grillet onglet m. sommerporrer, ærtecreme og sauce marco polo, kr. 130
  • Grillet nye løg m. lardo forårsløg, croutons og ponzu, kr. 100
  • Havtaske m. jomfruhummer, sommergrønt og beurre blanc kr. 225
  • Stegt foie gras på crouton m. hyben, pærer og purløg kr. 135
  • Udvalg af ost m. sylt og knas, kr. 95
  • Jordbær m. chokolade, peber og vaniljeis, kr. 80
  • Koldskål m. panna cotta og shortbread, kr 65

VI SÆTTER MENUEN

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 395,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-