Á LA CARTE

  • Flamberet laks m. orientalsk marinade og sesam, KR 50
  • Lamme meatball m. tzaziki og tørret oliven, KR 55
  • Rå okse m. estragon og sprøde løg , KR 50
  • Grillet hvide asparges m. æggeblomme, blæksprutte og mousselin, KR 100
  • Vesterhavsfisk m. kålskud, glaseret bacon, crouton og ramsløg, KR 115
  • Pocheret høne m. beder, sprødt hønseskind og sauce suprême, KR 120
  • Sprødstegt fjerkræslår m. ærter og estragonsauce, KR 100
  • Broccoliskud m. ristet lardo, grillet brød og vesterhavsost, KR 95
  • Stegt foie gras m crouton, rabarbercreme, hybenkompot og æble, KR 130
  • Røget okse m. grønne asparges, persillecreme og fyldt pebersauce, KR 125
  • Løvstikke stuvet kartofler m. stegte brisler, forårsløg, trøffel, KR 105
  • Udvalg af ost m sylt og knas, KR 95
  • Syltede rabarber m. rabarber is, havreknas og vanilje, KR 75
  • Macaroons m. rabarbercreme, KR 65

VI SÆTTER MENUEN

null

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 425,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-