Á LA CARTE

  • Rørt tatar m. urteemulsion og maltknækbrød,   65kr
  • Forårsrulle m. gris, salvie og sur/sød,  60kr
  • Rispapir m. kål, peanuts og asiatisk BBQ,  50kr
  • Gravad laks m. fennikel. syre og “rævesauce”,   110kr
  • Pocheret letrøget torsk m. kål, perleløg, bacon og blanquet,   125kr
  • Bryst fra gris m. æbler, rosenkål og brunet smør,  115kr
  • Havtaske m. jomfruhummer, sæsonens grønt og beurre blance,   235kr
  • Bagt spidskål m. lardo, sprødt brød og syrlig confit,  95kr
  • Andebryst m. glaseret rødbeder, appelsin og fyldt andesauce,     130kr
  • Terrine m. confiteret andelår, hjerter, spejlæg og persille,     110kr
  • Stegt foie gras på crouton m. hyben, blomme og rabarber,    130kr
  • Udvalg af ost m. sylt og knas,   95kr
  • Norske klejner m. citronglasur,   75kr
  • Mandarin/blodappelsin sorbet m. orangeknas og appelsin,    90kr

VI SÆTTER MENUEN

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 395,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-