Á LA CARTE

  • Rørt tatar på maltkiks m. urter, kr. 60
  • Glaskålsrulle m. friskost, agurk og serrano, kr. 50
  • Forårsrulle m. gris, kimchi og peanuts, kr. 60
  • Marineret laks m. agurk, radise og purløgscreme, kr. 110
  • Grillede hvide asparges m. stenbiderrogn og hollandaise sauce, kr. 110
  • Andebryst m. karamelliserede løg og bøgehatte, kr 120
  • Nye danske kartofler m. nye ærter, sprødt andeskind og morkler, kr. 100
  • Grillet okse m. dampede grønne asparges, persille og bordelaise, kr. 130
  • Risotto m. parmesan, grønne asparges og sommertrøffel, kr. 100
  • Sort hummer m. morkler, syltet løg og aromatisk sauce, kr. 190
  • Stegt foie gras på crouton m. hyben, pærer og purløg, kr. 125
  • Udvalg af ost m. sylt og knas, kr. 95
  • Syltede rabarber m. creme fraiche mousse, yoghurt sorbet, kr. 80
  • “Mælkesnitte”, kr. 65

VI SÆTTER MENUEN

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 395,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-