Á LA CARTE

  • Rejechips m. rejesalat og citron confit, DKK 50
  • Applaus tatar m. kartoffelchips, DKK 55
  • Sesamkugle m. orientalsk mayonnaise, DKK 60
  • Kartoffelpandekage m. stenbidderrogn, havgus, og guacamole , DKK 110
  • Blæksprutte m. sukkersnaps, mandler og basilikum blanquette,  DKK 120
  • Ravioli m. muslinger, ricotta, spinat, vesterhavsost & fúme m. safran , DKK 105
  • Dampet kylling m. gulerødder, perleløg, svampe, bacon & velouté, DKK 105
  • Asparges m. pancetta, røget karoffelcreme, nye grillet løg , DKK 95
  • Stegt foie gras m. crouton, æble og kompot, DKK 130
  • Porchetta m. grillet padron, sprøde svær, røget sennepsblanquette, DKK 135
  • Hvid asparges m. svinekæber, kimche, kimchehollandaise,  DKK 110
  • Udvalg af ost m. knækbrød og kompot, DKK 100
  • Rabarber m. karamelliserede havre og iscreme på tonkabønne, DKK 85
  • Yuzo tærte m. italiensk marengs, DKK 65

VI SÆTTER MENUEN

null

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 475,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 425,-
null

OPGRADERET VINMENU

6  glas vinmenu fra Top producenter

Vores sommelier sætter menuen
Pr. person 795 KR.
Vælges af hele bordet