Á LA CARTE

  • Croquette m. råvildt og enebær, kr 55

  • Brioche m. oliven og ansjoser, kr 50

  • Forårsrulle m. confiteret and, kimchee og peanuts, kr 60

  • Saltet laks m. grape, cremefraiche og yuzu, kr 105

  • Grillet blæksprutte m. nye løg, brunet smør og soja, kr 95

  • Iberico gris m. palmekål og fermenteret hvidløg, kr 120

  • Spidskål m. smør blanquette og hønseskind, kr 90

  • Okse flanke m. rødbede, kirsebær og sauce Borderlaise, kr 120

  • Kyllinge ”drum sticks” m. BBQ, kr 100

  • Sort hummer på crouton m. aromat, morkler og syltet løg, kr. 160

  • Stegt foie gras på crouton m. pære og urteolie, kr 120

  • Udvalg af ost m. sylt og knas, kr 95

  • Æble”kage” a la Applaus, kr 75

  • Hasselnødde is m. brombær og karamelliseret havre, kr 75

VI SÆTTER MENUEN

SERVERINGER

Køkkenet sætter menuen

Social dining

Vælges af hele bordet
Pr. person kr. 395,-

GLAS DRIKKEVARER MENU

Tjeneren sætter menuen
Pr. person kr. 375,-